Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Juguem amb Minimoni! Desperta la teua creativitat!

Un divertidíssim llibre d’activitats on trobaràs jocs per a posar a prova el teu enginy, fitxes per a afinar la teua destresa amb el llapis i trucs per a desenvolupar la teua imaginació i aprendre a alimentar-la.

[BooktubeClara Vidal recomana "Juguem amb Minimoni! Desperta la teua creativitat"

Autoria: Rocio Bonilla
Núm. col·lecció: 64
Pàgines: 80
ISBN: 9788490263556
Format: 29,7 x 21 cm
Enquadernació: Rústica

Alertes

Vull rebre informació sobre:

Rocio Bonilla

Rocio Bonilla (Barcelona, 1970) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i ha treballat com a dissenyadora, pintora i professora. En l’actualitat, passa la major part del temps il·lustrant llibres i pintant murals de xiquets i xiquetes. Com a mare de tres, està contínuament fascinada pels universos únics i extraordinaris que els infants creen, així com per la seua enorme voluntat i generositat per a compartir-los amb els altres.

Es va iniciar com a il·lustradora en el món editorial amb Cara de pardal, el seu primer àlbum en solitari. A més, és l'autora de l'èxit internacional, traduït a més de 20 llengües i amb més de 300.000 lectors a tot el món, De quin color són els besos? També ha publicat els llibres La muntanya de llibres més alta del món, Germans!, T'avorreixes, Minimoni?, Els fantasmes no toquen a la porta –juntament amb l'escriptora Eulàlia Canal–, Max i els superherois –amb Oriol Malet– i Iaios, piranyes i altres històries, entre altres.

El seu lloc web és www.rociobonilla.com.