Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Accés 1r Batxillerat. Valencià: llengua i literatura (llic. digital)

Llicència digital

El nou projecte de Batxillerat és una proposta adaptada a l’esperit general de la LOMLOE i està pensat per a acompanyar alumnat i professorat en la recta final de les proves PAU. L’enfocament és molt pràctic i parteix de la realitat de l’alumnat.

Accés és un llibre amb una estructura simple i molt clara, poques seccions, sempre iguals i amb un equilibri important entre una teoria sintètica i una bateria d'activitats i textos molt generosa.

• Totes les unitats plantegen un fil conductor, més o menys explícit, a partir de la tria de textos.

Accés incorpora l'esperit general de la LOMLOE: treball cooperatiu, competències diverses, sentit de la creativitat, etc. En concret, posa un èmfasi especial en tres aspectes: feminisme i autoria de dones, vocacions científiques i ODS.

• S’hi han incorporat referents femenins en totes les seccions, reflexions sobre el llenguatge inclusiu i s’ha aportat una visió multicultural molt més diversa.

• És un llibre obert i sensible als canvis i els avanços en l’estudi de la llengua i la literatura, que trasllada al Batxillerat el coneixement generat en l’àmbit universitari, però d’una manera entenedora, clara i directa.

• Cada llibre conté 9 seqüències didàctiques amb accés a l’entorn virtual d’aprenentatge.

Accés es basa en el comentari de text, però amb enunciats més breus, un enfocament més pràctic i una diversitat d'activitats més gran.

• Els exemples es basen en els textos triats, cosa que permet partir sempre de textos reals, tant en els apartats d’anàlisi de discurs com en els de gramàtica.

• Es posa èmfasi en la creació de textos, orals i escrits, sovint orientats al treball amb les TIC que s’incorporen de manera natural a l’aula.

• Proporciona claus per a la lectura i l’expressió en veu alta, partint de conceptes i estratègies que es fan servir en les lligues de debat.

• Amb moltes claus per a promoure actituds lingüístiques respectuoses amb la diversitat i favorables a l'ús públic del valencià.

Més informació a https://llengua.bromera.com

Productes associats

Núm. col·lecció: 9
ISBN: 9788413582511

Llicència digital per a 14 mesos allotjada a la plataforma BlinkLearning. Conté el llibre, activitats interactives i altres recursos.

Consulta ací la política de compra