Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Entre verins. Crims i càstigs des de l’edat mitjana fins al present

Entre verins ens endinsa en la fascinant història dels productes tòxics, ens revela els seus secrets ocults i els seus trets canviants, alhora materials i polítics. Amb una mirada rigorosa, però també didàctica i atractiva, aquesta obra presenta sis casos esdevinguts principalment en territoris de parla catalana i que s'estenen des de l'edat mitjana fins al segle XX. Amb una escriptura que barreja el relat literari i la reflexió històrica, Entre verins ens convida a entendre els aspectes socials, culturals, polítics, econòmics i científics que envolten el món dels verins.

Amb l'anàlisi detallada de sis episodis sorprenents i la perspectiva històrica de llarga durada, aquest llibre ens interpel·la i ens convida a reflexionar sobre la complexitat del món tòxic actual. Qüestiona tòpics preconcebuts sobre els verins i, de manera més general, ens insta a explorar les intricades relacions entre la ciència, la medicina i la justícia.

Autoria: Carmel Ferragud, José R. Bertomeu
Núm. col·lecció: 47
Edat: A partir de 18 anys
Pàgines: 192
ISBN: 9788413585550
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Rústica
Traducció: Maria Ferragud
Coberta: Thomas Rowlandson

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Carmel Ferragud

Carmel Ferragud (Algemesí, 1969) és professor titular de la Universitat de València (UV) i membre de l’Institut Interuniversitari López Piñero. Entre les seues publicacions destaquen les monografies Medicina i promoció social a la Baixa Edat Mitjana (Corona d'Aragó, 1350-1410)La cura dels animals: menescals i menescalia a la València medieval, així com l’assaig Medicina per a un nou regne (Premi d'Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta).