Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Anatomia patològica

Premi València de Narrativa

Quins són els dies gats? Són aquells que durant dos anys marquen una vida, dies que fan giragonses, que ara avancen i després reculen. Dies que badallen desficiosos i salten àgils pels mobles. Dies de caure i alçar-se, de resistir l’embat imprevisible de viure. En aquest dietari, Vicent Borràs ens relata les seues vivències i pensaments durant aquell temps marcat per la diagnosi i el tractament del càncer.

Però per a Vicent Borràs la vida difícilment es pot separar de la literatura. Fins i tot en els moments més difícils, la literatura, la música i l’art li són imprescindibles, alhora que deixa constància del seu tram final de professor a Alacant. O potser justament perquè són mals moments, recorre a l’escriptura.

En Anatomia patològica, Borràs demostra una vegada més el seu talent combinant l’agilitat de la narrativa, la bellesa de l’escriptura poètica i la reflexió pròpia del dietari.

Autoria: Vicent Borràs
Núm. col·lecció: 364
Pàgines: 152
ISBN: 9788413587172
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Vicent Borràs

Vicent Borràs (Algemesí, 1962) és un dels representants de la narrativa valenciana actual . És llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de València i professor de Llengua i Literatura en un Institut de Secundària i Batxillerat. Ha rebut diversos premis com el Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil amb Els silencis de Marc o el Premi Constantí Llombart de Narrativa amb Lennon i Anna. A Bromera cal destacar també Noves finals, L'últim tren i Subsòl, un recull de relats on ha participat juntament amb altres autors sota el pseudònim d'Unai Siset.