Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Efervescència programada

Premi de Literatura Eròtica de la Vall d'Albaida

L’eros és irrefrenable. No entén de gèneres, ni d’edats, ni d’impossibilitats. Com s’explica, si no, que siguem capaços de deixar-ho tot per córrer cap a l’encontre d’un cos? La vida ens desarma de tant en tant sense previ avís i ens convida a explorar els nostres límits. Ni orgull, ni fermesa, ni dignitat possibles, la passió ens arravata a tots. Escrits amb senzillesa, elegància i sentit de l’humor, Lourdes Toledo ens sorprén amb un recull de contes que destaca per la seua capacitat de capturar l’essència del desig sense caure en el sobredimensionament, en el menyspreu o en la banalització.

Guanyadora del Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida, Efervescència programada consta de díhuit contes eròtics que exploren amb humor i naturalitat la sexualitat en totes les etapes de la vida.

Autoria: Lourdes Toledo
Núm. col·lecció: 358
Edat: A partir de 16 anys
Pàgines: 96
ISBN: 9788413586359
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Lourdes Toledo

Lourdes Toledo (1970), va nàixer a València. Va estudiar Periodisme i Magisteri. S’ha dedicat des de sempre a aquest “ofici sanguinari” que és escriure peça rere peça, però també a ensenyar llengües, a voltar pel món, i a fer pensar al voltant de la literatura, en especial des de la crítica literària. Ha treballat en emissores de ràdio, en agències de premsa, i ha format part de la creació i la coordinació de revistes com ara Caràcters, revista de llibres i Compactus. Revista d’Arxius i Biblioteques. Des de fa uns anys imparteix cursos de formació contínua al professorat i a persones adultes. A més, treballa com a periodista free lance i publica de manera habitual en els digitals La Veu dels Llibres, elDiario.es i La Veu del País Valencià, així com en les revistes Caràcters, L’Avenç, o L’Espill, entre altres. El seu primer llibre fou Amèrica endins (2019). Després vingueren La inquietud. Dietari 2018-2019 (2021), Contra tot pronòstic. Una cultura en construcció (2022) i Lluny d’Amèrica (2023). Ha traduït de l’anglès les memòries de la poeta nativa americana Joy Harjo, Crazy Brave. Una dona valenta (2021) i actualment dona classes d’escriptura creativa i treballa en diversos projectes de llibres, com ara El sol de l’hivern i L’aventura del  llibre català.