Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Assegut a la dreta del pare

Premi de Novel·la Isabel de Villena

És la fe una qüestió de voluntat? Som els amos del nostre destí, o depén d’altres amb més poder? L’eco d’aquests interrogants ressona en cadascun dels contes d'aquesta obra. Des de la guerra d’Ucraïna fins a la xacra del terrorisme islamista al cor d’Àfrica, tot passant pel genocidi dels Balcans o les conspiracions a Wuhan durant la pandèmia de coronavirus, l’ombra de la mort i de la incertesa està sempre present. Periodisme i literatura s’entrellacen per a bastir una composició de postals, d’instants, on el pes dels episodis històrics es conjuga amb fenòmens contemporanis com les xarxes socials o les intrigues de la indústria literària.

Amb Assegut a la dreta del pare, Jovi Lozano-Seser torna a la narrativa curta amb un fascinant recull de relats híbrids que, no exempts d’humor negre, barregen l’actualitat més fosca amb la ficció més brillant.

Autoria: Jovi Lozano-Seser
Núm. col·lecció: 359
Pàgines: 184
ISBN: 9788413586403
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Jorge Collado

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Jovi Lozano-Seser

Jovi Seser (Ondara, 1979) és periodista i escriptor. La seua producció literària s’ha centrat principalment en la narrativa curta, per la qual ha rebut nombrosos guardons. Es va estrenar en el món de la literatura amb el volum Sis contes i una novel·la incerta. Eixe mateix any guanyà el Premi Soler i Estruch de Narrativa amb el recull de contes Efectes secundaris i, en 2011, va aconseguir el Premi de Narrativa Ciutat de València amb Últimes existències. En 2019 va obtindre el Premi València de Narrativa amb Pedres que han de ser remogudes.