Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Ravals

Són tants els ravals del Raval… Així ho veu Mar Church –abans Mar Coll i Borràs– quan torna a Barcelona al cap de mitja vida a Londres. El seu marit, Paul, es recupera d’una malaltia i es volen vendre el pis familiar del carrer Hospital per comprar-se una casa a Anglaterra. Mentre recorre el barri, evoca el passat familiar: la guerra civil i la repressió, la joventut i les reivindicacions democràtiques, els primers amors, la universitat, el treball com a ginecòloga a Londres, el matrimoni… Però alhora es retroba amb antigues amistats i coneix noves persones que la fan mirar cap el futur.

Ambientada en un llarg lapse de temps que culmina en els atemptats de 2017, Ravals afronta les transformacions urbanístiques i socials d’aquest barri, però, per damunt de tot, aporta una visió honesta de les persones que l’habiten i l’habitaran, sense falses nostàlgies ni ingenuïtats, sempre canviant, com tots els ravals i com la vida mateixa.

Una novel·la fascinant, plena de maduresa i intel·ligència.

Autoria: Montserrat Morera Escarré
Núm. col·lecció: 334
Edat: Des de 16 fins a 100 anys
Pàgines: 279
ISBN: 9788413583600
Format: 15 x 23 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Jordi Vila Declòs

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Montserrat Morera Escarré

Montserrat Morera (Barcelona, 1952) va nàixer al barri del Raval, on es desenvolupa l’acció de la novel·la, tot i que viu a Vilassar de Dalt. És professora per vocació i l'apassiona escriure.. Es va llicenciar en Filologia Hispànica, es va diplomar en Sociologia i es va doctorar en l'any 1994 amb una tesi sobre la metàfora i les seues relacions amb l'aprenentatge. També ha participat en tallers d'escriptura i projectes de foment de la lectura i ha publicat textos acadèmics i de ficció. És autora de les novel·les Escut i altres contes i Perfum d'almesc i de llibres i publicacions en revistes especialitzades, materials didàctics i novel·la juvenil. Des del 2012 manté el blog Temps de metàfora on ressenya el que llegeix. Va guanyar el premi Núvol de relats curts 2017 i el premi Tinet de relats curts de la ciutat de Tarragona en 2021. La seua novel·la Ravals es va publicar a l’Eclèctica l’any 2022 amb gran acceptació.