Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

No t'ho diré mai

PREMI ENRIC VALOR DE NOVEL·LA

Diana s’acosta als cinquanta anys i afronta algunes de les situacions pròpies del moment vital. Creixen els fills, la mare es fa major, té pèrdues d’orina, necessita ulleres de prop i intenta trobar parella després de separar-se. Enmig de tot això, esclata l’epidèmia de la covid i s’imposa el confinament domiciliari, una situació que l’obligarà a observar la vida d’una altra manera i, així, ens convidarà també a nosaltres a adoptar una altra perspectiva: una mirada lúcida i tendra, irònica i divertida, que ens farà riure pàgina rere pàgina i que, al mateix temps, ens emocionarà gràcies a una actitud honesta i alegre, que celebra la vida per damunt de tot.
Guanyadora del Premi Enric Valor de Novel·la, No t’ho diré mai és una proposta feliç, pròpia d’una autora que debuta en la novel·la en estat de gràcia, amb un estil directe, desenfadat i quotidià, però alhora radicalment humà, tan lluminós com el somriure d’orella a orella que tindrem en acabar de llegir.





Autoria: Marian Díez Picó
Núm. col·lecció: 321
Edat: Des de 25 fins a 65 anys
Pàgines: 168
ISBN: 9788413582054
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Mateu Aguilella Forner

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Marian Díez Picó

Marian Díez Picó (Monòver, 1972) és llicenciada en Sociologia per la Universitat d'Alacant. La seua trajectòria artística està íntimament lligada al teatre i a l'humor. L'any 2002 va publicar el seu primer llibre de monòlegs, Sempre plou quan no hi ha escola, prologat per Andreu Buenafuente. Col·laboradora de programes televisius d'À Punt, com ara Comediants, té una columna en el diari Nosaltres La Veu.