Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

No puc viure sense tu

PREMI DE LITERATURA ERÒTICA LA VALL D'ALBAIDA

Teresa i Jaume són una parella jove que ha heretat una antiga masia i no per raons de llinatge. En aquesta casa posaran a prova les seues fantasies sexuals fins a arribar al punt de muntar un negoci: una casa del plaer amb clientela exclusiva que vulga explorar la seua sexualitat i l’intercanvi de parelles. Una idea que no és acceptada per Carme, l’empresària local que hauria d’haver heretat per llinatge la masia de Teresa i Jaume. Aquesta animadversió cap a la parella es concreta amb un intent de clausura del negoci il·lícit. Però, en realitat, Carme viu una doble vida i, quan Teresa i Jaume se n’assabenten ho intentaran aprofitar en benefici propi.

No puc viure sense tu és una història explosiva que barreja erotisme i humor,on el món rural i la corrupció tenen el seu protagonisme.
Autoria: Vicent Sanz
Núm. col·lecció: 319
Pàgines: 160
ISBN: 9788413581620
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Vicent Sanz

Vicent Sanz (Montaverner, 1973) és arquitecte tècnic de professió, tot i que dedica part del seu temps a la música i l'escriptura. La seua primera novel·la de gènere eròtic fou Bagassa primerenca, beata tardana. Amb No puc viure sense tu ha guanyat el Premi de Literatura Eròtica La Vall d'Albaida.