Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'olor del pensament

XXV PREMI DE LITERATURA ERÒTICA LA VALL D'ALBAIDA

L’olor del pensament comprén quatre relats amb nom de dona, articulats al voltant de Josep, un misteriós escriptor. Irma, la protagonista del primer conte, serà també la còmplice d’aquest peculiar personatge que, després d’escriure la seua història, li proposa que llegisca i critique les seues narracions eròtiques.

Ella acceptarà el joc i, al final de cada relat, Irma i Josep canviaran impressions i mantindran un diàleg irònic, ple de dobles sentits, en el qual analitzaran cada una de les aventures sexuals que s’hi expliquen. Poc a poc, Irma i Josep reflexionaran no només sobre aquests relats, sinó també sobre l’autèntic sentit de la literatura eròtica.




Amb el suport del Departament de Cultura

Autoria: Josep Penadés
Núm. col·lecció: 310
Pàgines: 232
ISBN: 9788413580463
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Josep Penadés

Josep Penadés (1967, Albaida) és professor de biologia i geologia a l’IES José Segrelles d’Albaida. Segons explica, la crisi dels quaranta anys li va encomanar la dèria d’escriure amb intencions literàries. Així, ha publicat uns quants relats curts durant els últims anys a la revista literària La lluna en un cove. L’any 2012 va publicar La llibertat en flames, una novel·la amb rerefons ecologista, i el 2015 va guanyar per primera vegada el Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida amb Deliri.