Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'home sol

Uns terroristes que acaben de cometre diversos atemptats al País Basc busquen refugi en un hotel situat als afores de Barcelona. Un home a qui tots anomenen Carlos, exmilitant que s’esforça per allunyar-se de la mateixa organització armada, n’és el propietari. Entre l’espasa i la paret, opta per amagar-los a la fleca just quan l’hotel està envaït pels mitjans de comunicació, atrets per la presència de la selecció polonesa, immersa en la celebració del Mundial de Futbol del 82. La situació, que en principi semblava controlada, s’anirà complicant perillo-sament amb el pas d’uns dies en els quals Carlos s’haurà d’enfrontar amb un passat que creia esborrat per sempre: les pràctiques de tir a la muntanya, les classes on preparaven els atracaments, la violència dels atemptats...

L’home sol, efusivament acollida per la crítica i el públic, és una de les obres més valentes aparegudes en el panorama narratiu dels darrers temps; una novel·la extensa i absorbent que ens exposa tots els interrogants d’un autor que coneix a fons el fenomen de la violència al País Basc.

Autoria: Bernardo Atxaga
Núm. col·lecció: 30
Pàgines: 392
ISBN: 9788476602140
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: Pau Joan Hernàndez
Coberta: Francisco Hernández Marzal

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Bernardo Atxaga

José Irazu Garmendia (Asteasu, 1951), més conegut pel seu pseudònim, Bernardo Atxaga, és un dels principals escriptors bascos de finals del segle XX i començaments del XXI. Des dels inicis de la seua carrera, ha escrit sempre en basc, i se’l considera l’autor més llegit i traduït d’aquesta llengua fins al present. Amb la seua novel·la Bi anai (Dos germans) va crear la regió mítica d’Obaba, on s’enclava també la que es considera la seua obra mestra, Obabakoak, que va rebre el Premi Nacional de Narrativa el 1989 i ha estat traduïda a 26 idiomes i portada al cinema. Pamiela Soinujolearen semea, Zazpi etxe Frantzian, L’home sol, Poemes and híbrids i La gent del meu poble són també algunes de les seues obres més destacades.