Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Daniel i les bruixes salvatges

PREMI BANCAIXA DE NARRATIVA JUVENIL2002


«M’agradaria explicar una breu història, abans de morir.» Així comença el relat de Daniel, un jove condemnat a ser penjat en començar el nou dia. La suma de desgràcies que es veu forçat a viure podria fer-nos pensar en un personatge extret de la novel·la picaresca. Però Daniel no és més que un jove innocent i bo, cansat de viure en un món advers. Un adolescent que descobreix l’amor per mitjà de les històries que ha sentit recontar, com la de la reina de Sabà, que li té robat el cor.

Gabriel Janer Manila (Algaida, Mallorca, 1940) és un dels escriptors més populars i prestigiosos de les nostres lletres. L’obra d’aquest autor ha estat distingida amb els premis més importants. Daniel i les bruixes salvatges, una novel·la que és alhora una història d’amor a la vida i una absoluta denúncia contra la pena de mort.

Autoria: Gabriel Janer Manila
Núm. col·lecció: 61
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 120
ISBN: 9788476607510
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Josep Miquel Martínez

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Gabriel Janer Manila

Gabriel Janer Manila (Algaida, Mallorca, 1940) treballa com a professor universitari, traductor i gestor cultural. Dirigeix l’Institut d’Estudis Baleàrics i la càtedra d’Antropologia de l’Educació de la Universitat de les Illes Balears. Com a escriptor, ha conreat diversos gèneres i ha aconseguit premis literaris tan importants com el Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil, en dues ocasions, o la Creu de Sant Jordi, entre altres. La seua obra s’ha traduït a l’alemany, el anglés, el castellà, l’eusquera i el gallec. Tot quant veus és el mar, Han cremat el mar, Daniel i les bruixes salvatges i Tigres són alguns dels seus llibres més importants.