Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El fotògraf de les Columbretes

Què hi ha de cert en les contalles sobre Balthazar Hurley, l’anglés que arribà a les illes Columbretes per a fotografiar la misteriosa dona colobra de la llegenda? Era l’obsessió d’un boig o responia a algun fet real? Només Bastià, el fill del faroner de l’illa Grossa, sap què va passar aquell hivern de 1912.

Autoria: Anna Moner
Núm. col·lecció: 4
Pàgines: 64
ISBN: 9788490263778
Format: 13 x 20,5 cm

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Anna Moner

Anna Moner (Vila-real, 1967) és artista i escriptora. Des del 1987, forma equip artístic amb Sebastià Carratalà. La seua obra s’ha exposat, entre altres, a València, Castelló, Sevilla, Nantes, Ceret, Bordeus i París. És col·laboradora del Diari la Veu, la Cartelera Turia, la revista Lletraferitiel magazín radiofònic Al ras, d’À Punt Mèdia. A més, el 2017 va ser Ambaixadora de la Lectura.

Com a escriptora, ha publicat una dotzena de relats en diversos reculls, les novel·les Les mans de la deixebla (Premi Enric Valor), El retorn de l’Hongarès (Premi València de Narrativa, Premi Túria i Drac de Sant Jordi) i Gabinet de curiositats (Premi de la Crítica). Amb La mirada de vidre va guanyar el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira 2018.