Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Dones valencianes que han fet història

Científiques, inventores, esportistes, músiques, pintores... Al llarg de la nostra història, moltes dones que han nascut o viscut en algun punt del territori valencià han deixat una empremta inesborrable gràcies al seu talent, esforç i tenacitat.

Cada pàgina d’aquest llibre pretén despertar la curiositat per continuar indagant la vida i l’obra de dones que ens han eixat un llegat excepcional digne de ser recuperat.

Compra la bossa de les dones valencianes.

Autoria: Maria Viu, Sandra Capsir
Núm. col·lecció: 15
Pàgines: 72
ISBN: 9788490269145
Format: 17 x 24 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Naranjalidad; Eli M. Rufat; Raquel Carrero; Tres Voltes Rebel

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Maria Viu

Maria Viu (Burjassot) és llicenciada en Filologia Catalana. Ha fet classes de llengua en diversos centres educatius i ha sigut docent dels programes de Formació lingüisticotècnica per al professorat no universitari. També ha col·laborat com a ponent en algunes edicions del Diploma d’Especialització en Educació Lectora i Literària en el segle XXI de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València. Pel que fa a l’àmbit editorial, ha treballat en diferents editorials valencianes fent tasques com corregir textos, elaborar material didàctic adreçat diversos nivells educatius o redactar articles de divulgació relacionats amb la didàctica de la llengua i la literatura, i ha dirigit el Departament didàctic de Bromera. És coautora, entre altres, dels dos volums del projecte Dones valencianes que han fet història, juntament amb Sandra Capsir.

Sandra Capsir

Sandra Capsir (Castelló de la Ribera) és periodista de formació i ha treballat tant a la ràdio (com a redactora, locutora i productora) com a la televisió (tasques de producció) i a diversos mitjans escrits. A més a més, és músic de formació en l’especialitat de clarinet, on la seua experiència professional s’ha basat en la docència, impartint classes a escoles de música i també a instituts de secundària. Dirigeix el gabinet de Comunicació del Grup Bromera. Dones valencianes que han fet història, escrit juntament amb Maria Viu, és el seu primer llibre.