Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Al damunt dels nostres cants

PREMI DE TEATRE CIUTAT D'ALCOI 2017

Tomàs ha convidat els seus fills a un sopar molt especial, l’objectiu del qual és donar-los una misteriosa notícia. La vetllada transcorre amb normalitat fins que s’adonen que Tomàs ha penjat una bandera gegantina a la terrassa, fet que desencadenarà un terrabastall familiar, sobretot quan els fills veuen perillar l’herència...

Amb tocs d’humor i d’ironia, aquesta trama plena de tensions, mentides i rivalitats reflexiona sobre els mecanismes que construeixen la nostra identitat personal, familiar i col·lectiva.


Amb el suport del Departament de Cultura


Autoria: Guillem Clua
Núm. col·lecció: 69
Pàgines: 96
ISBN: 9788490269114
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Guillem Clua

Guillem Clua (Barcelona, 1973) és dramaturg, guionista, director d'escena i periodista. Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), va iniciar la seua formació en escriptura a la London Guildhall University. Està considerat com una de les veus més innovadores i versàtils de el teatre nacional actual. La crítica ha definit l'obra d'aquest autor com multidisciplinari, eclèctica i amb una preocupació prioritària per l'estructura narrativa i l'argument. Els seus textos s'han traduït a l'anglés, l’alemany, l’italià, el francés, el grec, el búlgar i el serbocroat, entre altres llengües. Amb Al damunt dels nostres cants va guanyar el Premi de Teatre Ciutat d'Alcoi.