Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Fugaç

Un grup d’amics queda per sopar, una nit d’estiu, en una casa amb terrassa. Entre els assistents, amb els seus petits problemes quotidians, s’hi percep una mena d’excitació incòmoda. Hi ha un al·licient afegit a la reunió: la possibilitat de jugar amb una taula a la qual alguns atribueixen poders extraordinaris que li permeten saber-ho tot i que pot arribar a indicar, per exemple, les lletres que componen la paraula mort.

Autoria: Josep Maria Benet i Jornet
Núm. col·lecció: 39
Pàgines: 134
ISBN: 9788498240504
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Josep Maria Benet i Jornet

Josep Maria Benet i Jornet (Barcelona, 1940 - Lleida, 2020) va ser un dels dramaturgs catalans més reconeguts i se’l considera un dels principals renovadors del teatre català. L’any 1963 va debutar amb Una vella, coneguda olor, que li va fer meréixer el Premi Josep Maria de Sagarra. Va escriure més de quaranta peces teatrals, traduïdes a una dotzena d’idiomes. Els seus èxits E. R. i Testament han estat adaptats al cinema per Ventura Pons. També fou el responsable d’algunes de les sèries més emblemàtiques de TV3, com Poble Nou, Nissaga de Poder o Ventdelplà.

La seua trajectòria va ser reconeguda amb nombrosos premis, entre els quals el Premi Nacional de Literatura Dramàtica de les Lletres Espanyoles, la Creu de Sant Jordi, el Premi de la Institució de les Lletres Catalanes de guions audiovisuals, el Premi Max d’Honor i el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes. Entres les seues obres més destacades cal esmentar també Supertot, Desig, Soterrani, Berenàveu a les fosques i Fugaç.