Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

On va aquesta gent?

"Quan van vindre a per mi, ja no hi havia ningú que pogués protestar". Aquest és l'últim vers del famós poema falsament atribuït a Bertolt Brecht, però realment escrit pel pastor luterà alemany Martin Niemöller, sobre la persecució nazi, en el qual es basa aquest conte il·lustrat.

Es tracta d'una al·legoria sobre la fragilitat de la llibertat i la vulnerabilitat de la democràcia.

Un conte per a adults al qual no li calen les paraules, ja que les il·lustracions de Fran Parreño són capaces de transmetre tot el missatge: Algú torna de la faena, cap a casa. En direcció contrària, camina la resta de la gent. Sembla que fugen. Al cel, se senten remors d'avions. Pels carrers, es veuen soldats. Però hi ha algú que continua, com si la cosa no anés amb ell. No mira arrere ni es fa preguntes. Fins que a casa l'esperaran totes les respostes.

Fran Parreño: «L’elaboració d’aquest àlbum ha sigut molt gratificant. Estic content d’haver explorat camins gràfics i narratius, d’haver buscat, d’haver-me equivocat, d’haver trobat eixides que no esperava. Feia temps que no tenia un privilegi així.»




Amb el suport del Departament de Cultura

Autoria: Gonçal López-Pampló, Fran Parreño
Núm. col·lecció: 70
Edat: Des de 8 fins a 100 anys
Pàgines: 32
ISBN: 9788413580487
Format: 21x27 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Fran Parreño

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Gonçal López-Pampló

Gonçal López-Pampló (València, 1982) és llicenciat en Filologia Catalana (UV) i Filologia Anglesa (UNED). Màster en Educació i e-learning (UOC), es va doctorar en 2016 amb una tesi dirigida per la professora Carme Gregori Soldevila, que tractava sobre l''assaig com a gènere literari. Entorn d''aquest treball ha publicat el llibre D''Ors a Fuster. Per una història de l''assaig en la literatura contemporània (PUV, 2017), així com diverses contribucions en llibres col·lectius, revistes acadèmiques i congressos. Professor associat des de 2007, entre 2014 i 2022 va ocupar el càrrec de director literari en Edicions Bromera i Algar Editorial. A partir de setembre de 2022 es dedica en exclusiva a la docència, gestió i investigació com a professor ajudant doctor del Departament de Filologia Catalana.

Fran Parreño

Fran Parreño (Alcoi, 1981). Llicenciat en Belles arts en la universitat de València. Actualment exerceix com a docent freelance especialitzat en l'art de l'aquarel·la.
A més, coordina el màster d'ilustració professional de Barreira a València.

Co-autor de l'obra "On va aquesta gent?" de Editorial Bromera juntament amb Gonçal López obra per la qual ha estat finalista en la 2022 "Illustrators Exhibition de la
Bologna childrens book fair".