Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Aina Garcia Carbó

Aina Garcia Carbó

Aina Garcia Carbó (Castelló de la Plana, 1993) és poeta, escriptora i rapsoda, i també mestra d’Educació Infantil. Actualment és la presidenta d’El Pont Cooperativa de Lletres, la cooperativa de lletres que uneix i vehicula els i les escriptores de les comarques de Castelló.

Ha participat en nombrosos festivals i escenaris, fent de rapsoda i recitant tant obra pròpia com d’altres autors i autores a diversos llocs del territori en parla catalana, com per exemple, al Festival de Poesia de València 2024, conjugant la recitació d’obra pròpia i de Vicent Andrés Estellés.

En la seua producció poètica trobem títols com: Rere la paraula (Onada Edicions, 2015), El cor heretge (Premi Alfons el Magnànim, Premi València Nova de Poesia, Bromera, 2019), Crònica de la cadència (Premi Teodor Llorente de Poesia, Vincle Editorial, 2020) i El vast domini (Premi Ciutat d’Elx de Poesia, Bromera, 2023). Així com també els poemaris infantils Malifetes satisfetes (Andana Editorial, 2021) i Quin mestratge, ser salvatge! (Edelvives Editorial, 2024); la selecció i introducció de l’antologia poètica d’Isabel Clara-Simó El desig és foc i és gel, publicada a Tàndem (2023). A més de la poesia ha treballat en altres gèneres i registres com l’assaig en el llibre col·lectiu Nosaltres les fusterianes (Edicions 3i4, 2017) o Nosaltres els fusterians (Edicions Perifèric, 2017). I fins iot ha provat en la narrativa amb Les detectives i el banquet de carxofa (Fundació Bromera, 2018).