Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Les absències

PREMI VALÈNCIA NOVA DE NARRATIVA

Què és l’absència? Com ens hi enfrontem? Els personatges de Les absències es veuen obligats constantment a conviure-hi: l’absència de la mare, un avortament, familiars o amics que ja no hi són. El silenci després de la música. Els relats de Klein Fariza defugen l’autocompassió o la pena i aborden l’absència amb naturalitat i originalitat. Escrits amb una prosa vívida i directa, les històries ens permeten identificar-nos-hi i commoure’ns fins a punts insospitats.

Aquest llibre és un recordatori que l'absència no és només una falta, sinó també una presència poderosa. És una invitació a explorar la bellesa i el significat que es troba en el buit, en els espais que deixen les coses que ja no hi són. A través de les paraules de Klein Fariza, naveguem en aquest oceà de l'absència, aprenent a conviure-hi, a comprendre-la i, en última instància, a abraçar-la com una part inextricable de l’existència humana.

Autoria: Irene Klein Fariza
Núm. col·lecció: 29
Edat: A partir de 16 anys
Pàgines: 174
ISBN: 9788413586021
Format: 15 x 22,2 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Naranjalidad

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Irene Klein Fariza

Irene Klein Fariza (València, 1991). Escriptora, pianista i creadora. Graduada en Filologia Catalana i Interpretació: Piano. Màster en Assessorament Lingüístic i Cultura Literària. Lectora de català a les universitats de Mannheim, Heidelberg i Frankfurt del 2016 al 2021. Guanyadora del Premi Conte del Puig de Narrativa de la Universitat de València (2017) per Obre’t, Sèsam! Creadora i productora amb Eli Grau del pòdcast Com a cabres. Creadora amb Impasse: 6am. Pianista en el muntatge teatral Sis actrius lligen Rodoreda, dirigit per Pepa Juan. Irene Klein Fariza escriu, toca el piano i s’enfila per roques des de la infantesa, i encara hui en dia està buscant qui és.