Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El Silenci del Mariner[The Sailor's Silence]

Summary
Enric Descamps, a student from Sardinia, meets a dumb sailor who will tell him in writing about his life in captivity on board Algerian pirate galleys. We discover life in the Mediterranean at the end of the 17th C through the old sailor’s story: the tough life of the rowing slaves, the famous and feared Order of the Knights of Malta, the bandits that terrorized merchants.

The author
Antoni Oliver Ensenyat (Pollença, Mallorca, 1968) used to go fishing with his grandfather in summer from early childhood. His favourite hobby at night was listening to sailors’ stories. He could have put to sea, but his love of languages took him to study English Philology in Barcelona. He is now a secondary school teacher with three hobbies: his sailing ship, playing the saxo and, recently, the pleasure of writing. He was a finalist at the Guillem Cifre de Colonya 2001 Prize with his first work La Nina de Ponent. His El silenci del mariner has won the I Far de Cullera Youth Historical Narrative Prize.

Autoria: Antoni Oliver, Toni Oliver
Núm. col·lecció: 2
Edat: a partir de 7 anys
Pàgines: 184

Antoni Oliver

Antoni Oliver (Pollença, 1968) és llicenciat en Filologia Anglesa per la Universitat de Barcelona i ha dedicat la major part de la seua vida a l’ensenyament. Des de sempre ha estat vinculat amb la mar, ja que la seua família es dedica a la pesca. Les seues novel·les solen situar-se en la mar i en la història de la navegació. Amb El silenci del mariner va guanyar el Premi de Narrativa Històrica Juvenil Far de Cullera.

Toni Oliver

Toni Oliver (Pollença, 1968) és llicenciat en Filologia Anglesa per la Universitat de Barcelona i ha dedicat la major part de la seua vida a l’ensenyament. Des de sempre ha estat vinculat amb la mar, ja que la seua família es dedica a la pesca. Les seues novel·les solen situar-se en la mar i en la història de la navegació. Amb El silenci del mariner va guanyar el Premi de Narrativa Històrica Juvenil Far de Cullera.

Aquesta categoria no es troba disponible