Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Quan em jubilaré

Tobies Grimaltos ens explica en primera persona, de manera col·loquial i propera, com s’imagina que serà el seu dia a dia quan es jubile, moment que té molt prop en el temps. L’autor aplega un recull de reflexions personals sobre aquells aspectes de la seua vida que canviaran per sempre: a què es dedicarà?, què trobarà a faltar?, podrà fer tot allò que sempre ha desitjat però que ha anat ajornant per raons de faena?

A través d’aquestes reflexions, farem un passeig pel paisatge de València, per l’època universitària de l’autor, per la seua vida quo­tidiana i pels viatges que ha fet... En definitiva, un balanç del que ha viscut i un relat per a afrontar el futur en positiu, una declaració d’intencions en tota regla sobre com encarar un moment vital que ens arriba a tots. Perquè la jubilació pot ser un nou començament...


Amb el suport del Departament de Cultura


Autoria: Tobies Grimaltos
Núm. col·lecció: 31
Pàgines: 136
ISBN: 9788490268834
Format: 15 x 23,2 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Tobies Grimaltos

Tobies Grimaltos (Castelló de la Ribera, 1958) és llicenciat i doctor en Filosofia, i catedràtic del Departament de Filosofia de la Universitat de València. És autor de diversos treballs acadèmics, sobretot en les àrees de la teoria del coneixement, la filosofia del llenguatge i la filosofia de la ment. Ha publicat també llibres de divulgació com El joc de pensar, Pren-te la vida amb filosofia i El solatge del temps; d’assaig, com Idees i paraules. Una filosofia de la vida quotidiana i Vista parcial, i un de caràcter autobiogràfic, Quan em jubilaré.