Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Escrits sobre la guerra

«Avui dia, molta gent, commoguda pels horrors de tot tipus que la nostra època comporta amb una profusió que aclapara els temperaments una mica sensibles, creu que estem entrant en el període de barbàrie més gran de tots els segles.» Aquesta reflexió, publicada en l’època d’ascensió del nazisme, manté dissortadament la seva vigència dramàtica en l’actualitat. Seixanta anys després de la mort de Simone Weil, els seus Escrits sobre la guerra són una prova del fet que els humans no aprenem dels nostres propis errors: «sempre som bàrbars envers els febles».
Simone Weil (1909-1943) fou professora de filosofia i grec. Treballà com a peó en la Renault, a fi de viure en carn pròpia els problemes dels obrers, i lluità com a brigadista al front d’Aragó durant la guerra civil espanyola. La seva voluntat d’imparcialitat i la seva valentia a l’hora de dir el que pensava en un temps de doctrines i consignes fanàtiques han fet de Simone Weil un símbol humà del pensament lliure.

Autoria: Simone Weil
Núm. col·lecció: 4
Pàgines: 160
ISBN: 9788476602973
Format: 13 x 20,5 cm
Traducció: Anna Berenguer i Isabel Ortega
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Simone Weil

Simone Weil (París, 1909 – Ashford, 1943) fou una filòsofa, humanista, escriptora i activista política francesa. Va formar part de la Columna Durruti durant la Guerra Civil espanyola i va pertànyer a la Resistència francesa durant la Segona Guerra Mundial. Va deixar abundants escrits filosòfics, polítics i místics.