Posa un emoji al poema

La tristesa, l'amor, l'enuig, la felicitat... són sentiments que es poden transmetre a través de la poesia. I de les emoticones dels teclats.

Amb aquest poemari sobre les emocions contades a través d’emoticones, Fina Girbés ens sorprén amb una proposta diferent, dinàmica i molt lligada a l’actualitat però sense perdre la seua essència.

Segur que en algun moment has utilitzat una emoticona per a expressar la teua alegria o la teua il·lusió, veritat? En els poemes d’aquest llibre trobaràs bona cosa d’emocions i, en cadascun, li podràs posar l’emoji que vulgues: un somriure, una llagrimeta, algú que trau la llengua… Vint-i-nou poesies lligades a l’actualitat, plenes de diversió i sentiment!

Autoria: Fina Girbés
Núm. col·lecció: 251
Edat: Des de 7 fins a 11 anys
Pàgines: 56
ISBN: 9788413582696
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Cèsar Barceló

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Fina Girbés

Fina Girbés (Algemesí, 1957) és llicenciada en Geografia i Història. Durant molts anys s’ha dedicat a l’ensenyament del valencià en primària i secundària. A més, ha col·laborat en la publicació de llibres de text i material didàctic per a diverses editorials i és autora de nombroses propostes didàctiques d’animació lectora. Ha publicat amb èxit diversos llibres de poesia infantil, com ara Versos que canten i ballen, Poemes a la carta, Versos banyats o Versos que van i vénen.