Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'oxigen. Història íntima d'una molècula corrent

PREMI EUROPEU DE DIVULGACIÓ CIENTÍFICA ESTUDI GENERAL

Tots sabem què és l’oxigen. Som conscients que és un dels components de l’aire que inhalem, que el consumim durant la respiració i que són els organismes fotosintètics els encarregats de restituir-lo a l’atmosfera. El que sovint desconeixem és fins a quin punt aquest compost té un paper fonamental en el desenvolupament de malalties de caràcter neurodegeneratiu com l’alzhèimer o el pàrkinson, com ha donat forma a figures mitològiques com els vampirs, o de quina manera el podem emprar per a eliminar tumors amb una precisió microscòpica.

L’oxigen ens permet adonar-nos de la complexitat del nostre organisme i del limitat coneixement que en tenim. Perquè, en ocasions, per a conéixer un compost, no hi ha prou d’observar-ne el costat més comú. Cal penetrar en les rareses que amaga. I això és el que fa Álvaro Martínez en aquestes pàgines.
Autoria: Álvaro Martínez
Núm. col·lecció: 45
Pàgines: 200
ISBN: 9788413581750
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Rústica
Traducció: Josep Franco Martínez
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Álvaro Martínez

Álvaro Martínez (València, 1992) és graduat en Ciències Químiques i doctor en Nanociència i Nanotecnologia per la Universitat de València, matèria sobre la qual també ha fet un màster, així com en Periodisme i Comunació Cìentífica per la UNED. Actualment, treballa com a investigador postdoctoral a la Universitat de València i a la Universitat de París-Saclay. La seua àrea de recerca està centrada en el disseny de nous sistemes moleculars amb activitat antioxidant, especialment destinats al tractament de malalties neurodegeneratives com l'Alzheimer o el Parkinson.