Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Les molècules de la vida. Breviari per a bioquímics novells

PREMI EUROPEU DE DIVULGACIÓ CIENTÍFICA ESTUDI GENERAL

Les molècules són les grans protagonistes d’aquest llibre. A través de les seues pàgines coneixerem l’estructura dels elements bàsics sobre els quals es construeix i es desenvolupa la vida, les propie­tats que els caracteritzen i els diferencien, i les fun­cions que exerceixen en els organismes. Així, mitjançant les molècules que constitueixen els éssers vius –les molècules de la vida–, serem capaços d’inferir les característiques que defineixen la vida en el planeta.

Aquesta és, doncs, una obra dedicada a la bellesa i la complexitat d’allò minúscul: els àtoms i les molècules engendradores de vida. Perquè no hem d’oblidar que la vida és molt més complexa que les molècules sobre les quals s’ha erigit, però les seues característiques emanen de la senzillesa d’aquestes.
Autoria: David González Jara
Núm. col·lecció: 43
Pàgines: 256
ISBN: 9788490269916
Format: 15 x 23,2 cm
Traducció: Franco Martínez, Josep

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

David González Jara

David González Jara (Àvila, 1974) és llicenciat en Ciències Químiques i doctorat en Bioquímica. A més, té estudis de Ciències Ambientals. Actualment, exerceix de professor d’ESO en l’especialitat de Biologia i Geologia al CEO El Mirador de la Sierra de Villacastín, encara que també ha treballat com a professor universitari i com a director del Departament de Ciències Experimentals de la Universitat Internacional de La Rioja.

Des de fa més de cinc anys, dedica part del seu temps a la divulgació científica. Fruit d’aquest treball ha publicat diversos articles científics en revistes especialitzades i periòdics d’informació general com El País o Diario de Ávila, així com diversos manuals universitaris sobre didàctica de les ciències experimentals. Amb el llibre de divulgació Les molècules de la vida. Breviari per a bioquímics novells va guanyar el Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General.