Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Vols clonar-te? Ciència i ètica de la clonació humana

L’agost del 2004, un equip d’investigació obtingué permís per a començar un estudi sobre la clonació terapèutica al Regne Unit. Es tracta del primer esforç conegut per a clonar embrions humans a Occident. Algun dia, si és que no ha passat ja, podrem clonar humans i ens embarcarem en un viatge científic i moral el destí del qual és encara un misteri. Amb les mateixes tècniques amb què es va clonar l’ovella Dolly, hi ha investigadors que han tractat de cultivar embrions humans clonats a partir d’una cèl·lula adulta. El seu objectiu no és fer còpies de persones, sinó generar cèl·lules embrionàries, el material imprescindible per a tractar algunes malalties terribles.

A partir dels darrers descobriments científics en l’àrea de la clonació i amb una prosa àgil, plena d’al·lusions a la literatura, la psicologia, l’art, la música i el cinema, Vols clonar-te? descriu el nou món de possibilitats que s’obri davant nostre. Perquè la perspectiva de la clonació humana desperta les nostres esperances més ocultes, però també els nostres temors més foscos, que ens fan pensar en un canvi radical de la condició humana.

Autoria: Arlene Judith Klotzko
Núm. col·lecció: 17
Pàgines: 216
ISBN: 9788476609910
Format: 15 x 23,5 cm
Enquadernació: Rústica
Traducció: Josep Franco
Coberta: Josep Miquel Martínez

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Arlene Judith Klotzko

Arlene Judith Klotzko és advocada i bioètica. Treballa com a professora de Bioètica a la University College de Londres des del 2004. A més, publica una columna setmanal titulada «Science Matters» a la revista Financial Times.