Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La textura del món

PREMI EUROPEU DE DIVULGACIÓ CIENTÍFICA ESTUDI GENERAL 2000


El món complex on vivim, i l'univers immens de què forma part, estan compostos per elements minúsculs, inaccessibles als nos-tres sentits. La textura del món és una exposició molt completa de l'origen, dels objectius i de la situació actual de la Física de Partícules, que és la ciència encarregada de posar de manifest l'existència d'aquests elements i d'explicar les lleis que els re-geixen.

Els lectors trobaran en aquesta obra molta informació actualitzada sobre instal·lacions, acceleradors o detectors de partícules, sobre les aplicacions pràctiques d'aquesta branca de la ciència —com ara la web o les diferents radiacions d'usos mèdics—, sobre els components bàsics de la matèria o sobre què va passar en els primers instants de l'univers. Tot explicat amb la màxima senzillesa possible i amb nombroses anècdotes extretes de la història de la física, que aporten amenitat a la lectura.

Autoria: Jorge Velasco González
Núm. col·lecció: 9
Pàgines: 296
ISBN: 9788476606100
Format: 13 x 20,5 cm
Traducció: Josep Franco
Coberta: Pere Fuster

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Jorge Velasco González

Jorge Velasco González és professor d'Investigació i coordinador institucional del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC). Doctor en Ciències Físiques per la Universitat de València i per la Universitat de Paris VII, és membre fundador del Departament de Física Atòmica, Molecular i Nuclear de la Universitat de València. Com a divulgador científic, ha escrit llibres, ha impartit conferències i seminaris, i ha realitzat documentals per tal d’acostar la Física de Partícules a la societat. Amb La textura del món va guanyar el Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General de l’any 2000.