Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Tot el que cal saber per saber-ho tot

PREMI EUROPEU DE DIVULGACIÓ CIENTÍFICA ESTUDI GENERAL

 

Vivim envoltats pels resultats dels avenços científics i tecnològics, però coneixem molt poc sobre el funcionament de la ciència. Precisament, Tot el que cal saber per saber-ho tot aborda amb rigor i amenitat aquestes qüestions: què és la ciència?, quins mètodes s’empren per a obtenir nous coneixements?, quins són els procediments per a comunicar-los?

Però també tracta sobre situacions quotidianes que qualsevol lector podrà reconèixer, en les quals ens encarem amb afirmacions importants referents al nostre dia a dia –sobre medicina, alimentació, medi ambient i altres–, i hem de decidir si són fiables: és cert que el menjar ecològic en les escoles millora el comportament dels alumnes?, els aliments transgènics podrien tenir un impacte negatiu sobre els ecosistemes i els humans? Aquestes i altres preguntes trobaran resposta en aquest llibre, que també ens ensenya a distingir què és el que no sabem i ens revela on van les teories científiques quan moren. Interessant, oi?

Autoria: Jesús Purroy
Núm. col·lecció: 27
Pàgines: 176
ISBN: 9788498242737
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Jesús Purroy

Jesús Purroy és biòleg, divulgador científic i empresari. Doctor en Biologia, va ser director científic del Parc Científic de Barcelona. Creador de dos projectes professionals sobre biotecnologia, ha dedicat la seua vida a la investigació biomèdica. És autor de diversos llibres, com Homeopatia sense embuts o Tot el que cal saber per saber-ho tot (Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General), i articles centrats en diversos àmbits científics.