Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Viure per a la ciència

Sydney Brenner, guanyador del Premi Nobel de Medicina 2002, ens explica en aquest llibre una apassionant vida dedicada a la ciència. Des dels seus modests inicis, Brenner ha arribat a ser un dels biòlegs més distingits del segle xx. Les investigacions originals que ha dut a terme abracen molts camps de la biologia: des del desxiframent del codi genètic fins a l’establiment d’un cuc insignificant com un organisme model per a la biologia del desenvolupament.

Amb un to molt personal, Brenner narra la pròpia trajectòria vital en la ciència, que s’inicia amb els durs anys d’educació a Sud-àfrica i els experiments que feia a la sabateria del seu pare, i arriba fins a la direcció d’un dels centres de recerca més prestigiosos del món, el Laboratori de Biologia Molecular de Cambridge, passant pels moments més remarcables i emocionants d’una llarga i productiva carrera científica. El text també ens descobreix magistralment la part més humana: un científic rebel amb un gran enginy i sentit de l’humor, irreverent i amb una apreciació profunda de la biologia en els seus més diversos aspectes. Un autoretrat fascinant i íntim d’un dels gegants de la biologia moderna.

Autoria: Sydney Brenner
Núm. col·lecció: 16
Pàgines: 232
ISBN: 9788476608012
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: Juli Peretó
Coberta: Pere Fuster

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Sydney Brenner

Sydney Brenner (Germiston, 1927 - Singapur, 2019) fou un biòleg sud-africà, guardonat amb el Premi Nobel de Medicina el 2002. Doctor en Medicina per la Universitat d’Oxford, el seu interés científic s’orientà cap al desenvolupament cel·lular. El 1995 va fundar el Molecular Sciences Institute, que acull joves investigadors. A Bromera va publicar Viure per a la ciència.