Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

De la Terra a l'espai

Fa més de mig segle, el primer satèl·lit artificial arribà a l’espai, i una dècada després, l’home xafà la Lluna per primera vegada. Aquests grans esdeveniments marcaren simbòlicament el segle xx. Però, en l’actualitat, l’espai és molt més que un símbol: s’ha convertit en una part de la nostra vida, ­encara que no sempre en som conscients. Des de l’agricultura fins als orígens de l’univers, passant per la comunicació o la navegació, la informació que recollim de l’espai exterior ens és d’una gran utilitat en el dia a dia.

Amb un llenguatge accessible, De la Terra a l’espai ens explica com ens ho maneguem els humans per a anar a l’espai i com funcionen i per a què serveixen els satèl·lits i les llançadores que enviem allà dalt. Partint de la narració dels descobriments científics que han protagonitzat la carrera espacial del segle passat, el llibre llança també una ullada cap al futur, cap a unes tecnologies que semblen ser ciència-ficció, les quals ens ajuden, entre altres coses, a predir els canvis climàtics o a detectar l’arribada d’asteroides que podrien ser catastròfics.

 

Autoria: David Iranzo Greus
Núm. col·lecció: 32
Edat: Universitat
Pàgines: 184
ISBN: 9788498246827
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: Josep Franco
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

David Iranzo Greus

David Iranzo Greus és enginyer i treballa a l'empresa EADS Astrium, responsable de la construcció i posada a punt dels coets europeus Arianne, on ha adquirit una extensa experiència que li permet escriure amb autoritat sobre el tema.