Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'enigma de la llibertat

PREMI EUROPEU DE DIVULGACIÓ CIENTÍFICA ESTUDI GENERAL

 

Fa temps que se sap que els gens determinen moltes característiques del cos humà, com ara el color de la pell, el grup sanguini o el sexe. Tanmateix, ara s’està començant a descobrir que també influeixen, i fins i tot determinen, qüestions realment complexes del nostre comportament, les quals es pensava que procedien de la nostra ment i de la nostra experiència, com la tendència sexual o la fidelitat vers la parella. Com s’entén, doncs, la llibertat de l’ésser humà? Som realment lliures o estem condicionats per les reaccions neuroquímiques que es produeixen al nostre cervell?
En un viatge fascinant a les intimitats de la nostra espècie i als sentiments que considerem més nostres, L’enigma de la llibertat ens acosta a la base biològica i evolutiva d’una de les característiques que ens és més preuada, la nostra llibertat, i proposa que aquesta és la millor adaptació que l’evolució ens ha oferit per a garantir la nostra supervivència

Autoria: David Bueno i Torrens
Núm. col·lecció: 33
Pàgines: 288
ISBN: 9788498248555
Format: 15 x 23,5 cm

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

David Bueno i Torrens

David Bueno i Torrens (Barcelona, 1965) és doctor en biologia, especialista en genètica i en biologia del desenvolupament. Actualment és professor i investigador de la Universitat de Barcelona i membre del Centre d’Estudis i Recerca en Conflictologia (CREC) de la Universitat Oberta de Catalunya. La seua recerca se centra, a nivell experimental, en el desenvolupament del cervell, i a nivell teòric en la relació entre la biologia i la conducta humana, fonamentalment respecte la llibertat i els conflictes humans.

Ha publicat uns quaranta-cinc articles científics especialitzats i diversos llibres de divulgació, entre els quals Gens i genoma i Òrgans a la carta i Convivint amb transgènics. També ha publicat una trentena de llibres de text per a estudiants i ha participat en l’elaboració de diverses obres enciclopèdiques. Col·labora amb diversos mitjans, entre els quals, els diaris Avui i Público; i condueix una secció periòdica d’actualitat científica al programa Eureka! de COMRàdio.