Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Biotecnologia al menú. Manual de supervivència en el debat transgènic

PREMI EUROPEU DE DIVULGACIÓ CIENTÍFICA ESTUDI GENERAL

 

Què és un transgènic? I què no és? Són perjudicials o la solució a una bona part dels mals de la humanitat? Aquest treball reflecteix la gran distorsió que hi ha envers els cultius transgènics entre allò que diu la comunitat científica, avalat per dades, i allò que opina la resta de la societat, on s’ha imposat una imatge completament contrària. L’objectiu de l’obra és abordar els mites i llegendes sobre els transgènics i aportar-hi arguments amb rigor científic, tot barre­jant aspectes polítics, sociològics, psicològics i co­municatius.
Es tracta d’un manual de supervivència per a entendre què són i què no són els transgènics. Amb voluntat divulgadora i sense deixar de banda el rigor que el tema es mereix, l’autor ofereix al lector tots els elements necessaris perquè puga extraure conclusions pròpies.

Autoria: José María Seguí Simarro
Núm. col·lecció: 35
Pàgines: 272
ISBN: 9788415390541
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: Josep Franco
Coberta: Pere Fuster

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

José María Seguí Simarro

José María Seguí Simarro (València, 1969) és doctor en Biologia i Premi Extraordinari per la Universitat Complutense de Madrid. Exerceix de professor en el Departament de Biotecnologia de la Universitat Politècnica de València i d'investigador de l’Institut per a la Conservació i la Millora de l’Agrodiversitat Valenciana (COMAV), tot i que ha treballat també al Centre d’Investigacions Biològiques del CSIC, al Centre d’Investigacions de l’Hospital La Fe i a la Universitat de Colorado (EUA). La seua recerca se centra en el camp de la biologia i la biotecnologia vegetal.