Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Jugar a ser déus

PREMI EUROPEU DE DIVULGACIÓ CIENTÍFICA ESTUDI GENERAL

 

La clonació d’humans, la medicina regenerativa, les anàlisis prenatals... Són molts els descobriments revolucionaris en el camp de la biomedicina que ens prometen una millora important de la qualitat de vida, però a la vegada poden provocar canvis que alteraran per sempre la societat. Els beneficis que ofereixen compensen el preu que haurem de pagar per ells?

Els autors d’aquest llibre ens presenten els avenços més innovadors de la recerca biomèdica i ens ajuden, amb arguments a favor i en contra, a formar-nos una opinió sobre les conseqüències ètiques i socials que tindran. Més que donar respostes, els autors plantegen preguntes i proporcionen la informació que el lector necessita per respondre-les. I és que només aquells que entenguin la rellevància moral i social dels nous avenços científics podran participar en el debat sobre quin és el futur que volem per a la humanitat.

Autoria: Salvador Macip, Chris Willmott
Núm. col·lecció: 37
Pàgines: 280
ISBN: 9788490262085
Format: 15 x 23,5 cm
Enquadernació: Rústica
Traducció: Salvador Macip i Yolanda Porter
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Salvador Macip

Salvador Macip (Blanes, 1974) és metge, científic i escriptor. Ha publicat diversos treballs de divulgació científica, algunes novel·les i un bon grapat de llibres de literatura infantil i juvenil. Doctor en Genètica Molecular per la Universitat de Barcelona, treballa al seu propi laboratori de la Universitat de Leicester, on és professor. Des d'abril de 2009, escriu un blog sobre investigació biomèdica per a l'edició digital del diari El Mundo. Entre les seues obres destaquen Mugrons de titani (Premi de Literatura Eròtica La Vall d'Albaida), juntament amb Sebastià Roig; Jugar a ser déus (Premi Europeu De Divulgació Científica Estudi General), amb Chris Willmott, i Herba Negra (Premi Ramon Muntaner), amb Ricard Ruiz Garzón.

Chris Willmott

Chris Willmott és professor associat del Departament de Biologia Molecular i Cel·lular de la Universitat de Leicester i doctor en Bioquímica per la mateixa universitat. L’any 2013 va guanyar el Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General amb Jugar a ser déus.