Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Creadors de futur

PREMI EUROPEU DE DIVULGACIÓ CIENTÍFICA ESTUDI GENERAL 2015

 

Hi ha moltes formes de canviar el món i, d’alguna manera, tots el canviem cada dia. Però els descobriments científics o el desenvolupament de noves tecnologies brinden l’oportunitat de dur a terme transformacions radicals i incommensurables. El físic Alessandro Volta no va inventar la pila per a alimentar cap artefacte elèctric, però el seu invent, una vegada compartit, va canviar el nostre món com ni ell mateix podia imaginar. 

 

No cal ser premi Nobel per a fer contribucions a la nostra evolució tecnològica, ni dedicar-se a la ­ciència, solament cal disposar de les eines per a crear futur. Creadors de futur: ciència per a millorar el món recull històries de descobriments, un conjunt de peces teixides com si fóra un patchwork en què l’harmonia deriva precisament de la diversitat i que convida a descobrir els mecanismes del mateix descobriment, l’estreta relació entre ciència i tecnologia i els enormes efectes que tenen els descobriments científics en la societat.

Autoria: Pedro Gómez Romero
Núm. col·lecció: 39
Pàgines: 176
ISBN: 9788490266151
Format: 15 x 23,5 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Pedro Gómez Romero

Pedro Gómez Romero (Almansa, 1959) és químic, investigador i divulgador científic. Llicenciat en Química per la Universitat de València i doctorat per la Universitat de Georgetown, ha treballat com a investigador a l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB) i com a professor d'investigació a l'Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2). És autor de més de 200 publicacions en revistes especialitzades. Amb Creadors de futur va guanyar el Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General 2015.