PREMI EUROPEU DE DIVULGACIÓ CIENTÍFICA ESTUDI GENERAL 2015
Hi ha moltes formes de canviar el món i, d’alguna manera, tots el canviem cada dia. Però els descobriments científics o el desenvolupament de noves tecnologies brinden l’oportunitat de dur a terme transformacions radicals i incommensurables. El físic Alessandro Volta no va inventar la pila per a alimentar cap artefacte elèctric, però el seu invent, una vegada compartit, va canviar el nostre món com ni ell mateix podia imaginar.
No cal ser premi Nobel per a fer contribucions a la nostra evolució tecnològica, ni dedicar-se a la ciència, solament cal disposar de les eines per a crear futur. Creadors de futur: ciència per a millorar el món recull històries de descobriments, un conjunt de peces teixides com si fóra un patchwork en què l’harmonia deriva precisament de la diversitat i que convida a descobrir els mecanismes del mateix descobriment, l’estreta relació entre ciència i tecnologia i els enormes efectes que tenen els descobriments científics en la societat.
Data de disponibilitat:
Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.
Pedro Gómez Romero (Almansa, 1959) és químic, investigador i divulgador científic. Llicenciat en Química per la Universitat de València i doctorat per la Universitat de Georgetown, ha treballat com a investigador a l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB) i com a professor d'investigació a l'Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2). És autor de més de 200 publicacions en revistes especialitzades. Amb Creadors de futur va guanyar el Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General 2015.