Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Quan els grans arbres cauen

Premi VAE de Poesia de Burjassot

 

M’has preguntat si m’és difícil.

I jo m’imagine un pop nedant contracorrent 

pels deserts d’una carretera d’Oklahoma

mentre intente destriar l’arena del context.

Autoria: Àngels Gregori
Núm. col·lecció: 132
Edat: Lectors adults en general
Pàgines: 64
ISBN: 9788490268711
Format: 15 x 23,2 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Àngels Gregori

Àngels Gregori (Oliva, 1985) és poetessa. Amb Bambolines va guanyar el Premi Amadeu Oller per a joves inèdits l'any 2003 i l'any 2007 el Premi Ausiàs March Poesia de Gandia amb Llibre de les brandàlies. Ha estat inclosa en diverses antologies i la seua obra està traduïda a diversos idiomes, com l'italià, el castellà, el francés, el croat i l'asturià.

És llicenciada en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat de Barcelona i actualment cursa un Màster de Gestió Cultural. Col·labora en alguns mitjans de comunicació, participa activament en activitats literàries i dirigeix, des de la seua creació, del Festival de Poesia d'Oliva (www.poefesta.com).

De l'obra New York, Nabokkov [&] Bicicletes, guardonada amb el Premi València Poesia 2010, Artur Ahuir, portaveu del jurat, ha dit: «és un llibre fresc, escrit des de la quotidianitat més immediata però amb sortides a temes més amplis, molt vital, que manté la sensualitat al llarg de tota l'obra» i ha assenyalat, al mateix temps, «la forta consciència literària de l'autora i la seua clara vocació d'escriptora que uneix literatura i vida des d'una veu molt sòlida per tal de tractar paradoxes de la vida més actual i moderna».