Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Prepara’t per a una aventura èpica amb els MALtí!

13 de Juny de 2024

 
Bromera
 
 
Prepara’t per a una aventura èpica amb els MALtí!
 
 
 Andrés Carrión ens porta una història plena de valors i amb grans dosis d'humor
 
 
La gent es pensa que tindre superpoders mola... i és cert. El que no mola gens, en canvi, és que la teua família en tinga i tu no!
 
Marc és un xiquet de dotze anys aparentment normal, si no fora perquè la seua família té una particularitat: els pares, la germana i inclús el gos tenen superpoders. El problema és que pretenen utilitzar-los per a convertir-se en uns supermalvats! El primer pas? Assaltar un banc! Però res eixirà segons el pla...
 
Filstrup
 
En totes les famílies hi ha una ovella negra, però què passa quan en una família d’ovelles negres n’ix una de blanca? Filstrup és una novel·la gràfica gamberra i amb molt d’humor negre.
 
Llegeix-ne un fragment
 
 
Els Robotots contra el gos Cèrber
 
Els Robotots no són uns robots i prou: són els més faeners i els més heroics de l’espai! La missió: anar al planeta Hades i capturar Cèrber, el temible gos guardià que protegeix l’entrada al món dels morts.
 
Llegeix-ne un fragment
 
Els set de Barba-roja. En busca del pare
 
El gran pirata Barba-roja ha desaparegut!
Ningú a l’illa sap on està, i els únics que poden salvar-lo són els seus set fills. Seran capaços de trobar son pare?
 
 
 
Llegeix-ne un fragment
 
Claus 4. El cas de la maledicció  pirata
 
Carmilla i els seus amics assisteixen a la Primera Convenció d’Influencers Guais, on Lazlo és víctima d’un malefici... Per a trobar el contramalefici, Carmilla haurà de viatjar fins a Portua, una zona plena de pirates.
 
Llegeix-ne un fragment
 
 
 
Els dia dels influencers vivents 2. Desgavell virtual!
 
Els joves protagonistes intentaran rescatar a totes les persones capturades pel VirtualVers i que es comporten com a zombis digitals. Per a aconseguir-ho, s’enfrontaran als obstacles confeccionats pel creador d’aquest univers virtual.
 
Llegeix-ne un fragment
 
Una habitació als núvols
 
 
Balma troba un record familiar: una foto del rebesavi Daniel, que era pilot. La jove s'interessarà pel seu avantpassat i, com més n'aprendrà, més creixerà la seua nova passió: l'aviació.
 
 
 
Llegeix-ne un fragment
 
Bruna la bruixa i el tresor dels gambosins
 
El donyet Fals vol anar a buscar el tresor dels gambosins amb els seus amics. El que no s'imaginen és que un nou perill s'amaga a l'escola... Aconseguirà Bruna salvar-los amb una màgia que encara no sap controlar del tot?
 
Llegeix-ne un fragment