Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

«La creadora de records» arriba a Bromera!

26 de Març de 2024

Si els teus records són falsos, qui eres realment?
La creadora de records
 
Daniel Alexander Ruz treballa a la colònia minera de la Lluna. Està desitjant que acabe el contracte per a tornar a casa amb la família, a la Terra, i recuperar la seua vida anterior. Ho desitja tant, que ha decidit fugir abans d’hora. No obstant això, el que Daniel no sap és que no és un humà corrent, sinó un sinte, un ésser sintètic amb records artificials. La casa, la família i la vida que recorda són completament falsos. La seua fugida constitueix un esdeveniment sense precedents i extremament perillós, ja que tot el que Global Enterprises ha construït podria esfondrar-se.
 
Una novel·la de ciència-ficció al més pur estil Blade Runner
 
En La creadora de records el lector es trobarà immers en una doble cursa contra el temps. D’una banda, la de Daniel, que intenta descobrir la seua pròpia identitat, i de l’altra, la de Jess Nauta, de Global Enterprises, que s’esforça per localitzar-lo abans que siga massa tard.
 
Altres llibres de Jordi Sierra i Fabra:
 
 
El somriure del diable
 
Quan Anna atropella Lali amb el cotxe, la seua vida canviarà per complet. Lali apareix com una persona encantadora que arrossega un dolorós passat d’orfandat i fracassos amorosos. O això diu... 
 
Llig-ne un fragment
 
El dia que en Gluck
va arribar a la Terra
 
Una llum enlluernadora salva Steve dels lladres que el persegueixen. Un miracle? Sí, però verd i amb antenes! Gluck és un extraterrestre divertit i boig per les pomes que necessita ajuda per a tornar a casa. 
 
Llig-ne un fragment
 
 
 
Els focs de la memòria
 
A la fossa comuna Els Tretze de Sant Agustín van soterrar tretze republicans torturats i assassinats durant la Guerra Civil. Però quan comencen les exhumacions, només apareixen dotze cossos. On és el que falta?
 
Llig-ne un fragment
 
Somnis trencats
 
Niaga podrà visitar per fi Gàmbia, el país del qual procedeix. Tot sembla anar bé fins que la seua millor amiga comença a sospitar que hi ha uns altres motius ocults i molt més amargs darrere. 
 
 
Llig-ne un fragment