Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

«Emergència climàtica»: un nou llibre del "pesat climàtic" Andreu Escrivà

27 de Juny de 2023

Emergència climàtica
Andreu Escrivà
Des de quan sabem que existeix el canvi climàtic? Està tot tan clar com sembla? Quins són els mites més estesos sobre el canvi climàtic? Per què hi ha gent que nega el que la ciència té tan clar? Estem a temps d'aturar-lo i adaptar-nos, o ja hem perdut massa temps?

Aquestes són algunes de les qüestions que respon Andreu Escrivà en aquest llibre. Amb un llenguatge directe i senzill, que defuig l’academicisme i va més enllà de l'allau de dades, ens explica tot el que cal saber sobre el canvi climàtic. Però sobretot, situa als lectors en el moment actual: hem de decidir cap a on anem i a què estem disposats per fer-ne front.
«No tot el que ens envolta és canvi climàtic, però el canvi climàtic està en tot el que es envolta, d'una forma o altra. Es per això que necessitem entendre'l.»
- Andreu Escrivà -
L'autor et presenta el llibre:
Coneix Andreu Escrivà
 
Andreu Escrivà és divulgador ambiental, llicenciat en Ciències Ambientals i doctor en Biodiversitat per la Universitat de València. Ha publicat diversos llibres sobre aquest tema, com Encara no és tard o I ara jo que faig? Fa un gran treball de divulgació en diversos mitjans i xarxes, i ell mateix es denomina "el pesat climàtic". 
L'autor d'Encara no és tard
 
 
Encara no és tard: Claus per a entendre i aturar el canvi climàtic
 PREMI EUROPEU DE DIVULGACIÓ CIENTÍFICA ESTUDI GENERAL 2016
 
Un títol per a entendre com està canviant el món que ens envolta, i quin és el nostre paper en el canvi, però també en les possibles solucions, combinant un missatge esperançador amb advertències realistes perquè s’impulsen accions. Res està perdut. Perquè encara no és tard i un món millor no només és necessari, sinó també possible.
 
 
Llegeix-ne un fragment