Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La literatura infantil triomfa durant el primer cap de setmana de la Fira del Llibre de València

03 de Maig de 2023




El primer cap de setmana de la 58a Fira del Llibre de València ha tancat amb unes xifres d’assistència rècord i amb la literatura infantil i juvenil com a protagonistes de la caseta de Bromera. Què és això de l’amor?, de Rocio Bonilla, ha sigut el títol més venut de literatura infantil; Filstrup, de Jaume Copons i Òscar Julve, ho ha sigut de juvenil, i D’un silenci antic i molt llarg, d’Urbà Lozano, pel que fa a la literatura d’adults.

Un any més Bromera ha volgut participar en aquesta festa literària que ens permet retrobar-nos amb els nostres autors i autores i amb les llibreries, i també en les diferents activitats i propostes culturals que s’han generat al voltant de la Fira.

Pel que fa a les novetats dirigides al públic infantil, els llibres més demanats aquest primer cap de setmana de la Fira han sigut:

Què és això de l’amor?, de Rocio Bonilla.
Què amaguen els camps?, de Belén Balaguer.
Claus, de Jacobo Feijóo i Martín Rodríguez.
A voltes em sent menuda, de Vanesa Martínez i Viv Campbell.

Quant a les novetats juvenils, els títols més venuts del cap de setmana a la nostra caseta han sigut:

Filstrup, de Jaume Copons i Òscar Julve.
Cinturó de sang, de Rosa Sanchis i Caudet.
El dia dels influencers vivents, de Loopy Teller Studio.

D’altra banda, dins de la col·lecció «L’Eclèctica», adreçada al públic adult, també han tingut molt bona acollida D’un silenci antic i molt llarg, d’Urbà Lozano; Les males dones, de Marilar Aleixandre; Dotze, de Vicent Usó, i El gran món, de Pierre Lemaitre.

Així mateix, els nostres autors i autores han visitat la caseta de Bromera per signar exemplars i parlar amb el públic de les seues obres. Durant aquests dies, hi han passat Rocio Bonilla, Urbà Lozano, Ivan Carbonell, Belén Balaguer, Fina Girbés o Anna Ballester, entre d’altres. El cap de setmana que ve visitaran la caseta 80-81 de Bromera Vicent Usó, Jovi Seser, Bea Taboada, Jacobo Feijóo i Martín Rodríguez, entre altres autors.