Torna Carmilla LeFanú, la influencer del moment, amb una nova aventura!

09 de Març de 2023

Els personatges de Claus aterren a les llibreries el 24 de març amb una nova aventura titulada El cas dels calcetins desapareguts. Es tracta del segon llibre protagonitzat per Carmilla LeFanú i escrit per l’exitós autor Jacobo Feijóo, el qual repeteix duo amb l’il·lustrador Martín Rodríguez.

En aquesta nova aventura a 
Carmilla li ha eixit competència: una imitadora li està furtant els seguidors a les xarxes socials. Quan la nostra vampira i influencer de moda vol agarrar les regnes de la situació, un fet molt curiós atrau la seua atenció: sembla que tot el món du un calcetí de cada color.

Carmilla
 comença així amb una nova investigació acompanyada pels seus amics Lazlo i Chong Duy. Qui s’amaga darrere d’eixe perfil a les xarxes socials? Qui vol acabar amb la seua reputació?

Més sobre els llibres

Descobreix molt més sobre El cas dels calcetins desapareguts fent clic en la seua portada.


El%20cas%20dels%20calcetins%20desaparegu


Encara no coneixes a Carmilla? Ni als seus amics? No dubtes a llegir-te la primera aventura de la vampira: Claus.

007_Claus.png


A les fitxes web dels llibres també podràs aconseguir el lot amb stickers inspirat en l’univers de Carmilla i una guia per al bon ús de les xarxes socials.

Més sobre els autors


Jacobo
 Feijóo és l’escriptor d'El cas dels calcetins desapareguts. És docent i creador de continguts digitals, a més d’expert en storytelling i gamificació. També ha creat la popular col·lecció Agència Kronos: tu decideixes la història.

Martín
 Rodríguez és l’il·lustrador de les aventures de Carmilla (i també dels títols de l’Agència Kronos). Va estudiar Enginyeria Industrial, però un bon dia, va decidir dedicar-se professionalment al dibuix. Actualment, un bon grapat de títols porten les seues il·lustracions.