Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Torna Carmilla LeFanú, la influencer del moment, amb una nova aventura!

09 de Març de 2023

Els personatges de Claus aterren a les llibreries el 24 de març amb una nova aventura titulada El cas dels calcetins desapareguts. Es tracta del segon llibre protagonitzat per Carmilla LeFanú i escrit per l’exitós autor Jacobo Feijóo, el qual repeteix duo amb l’il·lustrador Martín Rodríguez.

En aquesta nova aventura a 
Carmilla li ha eixit competència: una imitadora li està furtant els seguidors a les xarxes socials. Quan la nostra vampira i influencer de moda vol agarrar les regnes de la situació, un fet molt curiós atrau la seua atenció: sembla que tot el món du un calcetí de cada color.

Carmilla
 comença així amb una nova investigació acompanyada pels seus amics Lazlo i Chong Duy. Qui s’amaga darrere d’eixe perfil a les xarxes socials? Qui vol acabar amb la seua reputació?

Més sobre els llibres

Descobreix molt més sobre El cas dels calcetins desapareguts fent clic en la seua portada.


El%20cas%20dels%20calcetins%20desaparegu


Encara no coneixes a Carmilla? Ni als seus amics? No dubtes a llegir-te la primera aventura de la vampira: Claus.

007_Claus.png


A les fitxes web dels llibres també podràs aconseguir el lot amb stickers inspirat en l’univers de Carmilla i una guia per al bon ús de les xarxes socials.

Més sobre els autors


Jacobo
 Feijóo és l’escriptor d'El cas dels calcetins desapareguts. És docent i creador de continguts digitals, a més d’expert en storytelling i gamificació. També ha creat la popular col·lecció Agència Kronos: tu decideixes la història.

Martín
 Rodríguez és l’il·lustrador de les aventures de Carmilla (i també dels títols de l’Agència Kronos). Va estudiar Enginyeria Industrial, però un bon dia, va decidir dedicar-se professionalment al dibuix. Actualment, un bon grapat de títols porten les seues il·lustracions.