Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

#AmbElValenciàFemPinya a les Trobades 2022

23 de Març de 2022

Bromera i Escola Valenciana s’uneixen per a fomentar el valencià en tots els àmbits amb la campanya #AmbElValenciàFemPinya. Es tracta d’una acció que es portarà a terme en les Trobades d'Escoles en Valencià que enguany torna a organitzar Escola Valenciana. L’objectiu de la campanya és visibilitzar el fet que el valencià és una llengua que obri portes i amb la qual es pot fer tot allò que es vulga.

Dos exemples d’això són Cabra Fotuda i Pepa Cases, dues persones ben influents que desenvolupen la seua carrera en valencià i que donen suport a la iniciativa amb sengles vídeos promocionals. Tal com expliquen els influencers, totes les persones que participen en les Trobades i es facen una foto amb la lona de la campanya podran guanyar un abonament doble per al Feslloc, dues tasses i dues bosses de tela. Per a participar en el concurs cal penjar la foto en les xarxes socials amb l’etiqueta #AmbElValenciàFemPinya i amb una altra que indique la trobada en què es participa. Guanyarà la foto amb més m’agrada.

Bases del concurs

En les Trobades on no hi haja lona, els assistents poden fer-se la foto en qualsevol punt i penjar-la amb les mateixes etiquetes. La foto amb més m’agrada guanyarà un lot de llibres de Bromera. L’editorial es posarà en contacte a través de les xarxes socials amb qui guanye per a fer-li arribar el premi.

Bases del concurs

Aquesta acció s’emmarca en el conveni de col·laboració signat a principis de febrer entre Bromera i Escola Valenciana en el qual s’estableixen unes línies de treball conjunt amb l’objectiu de fomentar el valencià i augmentar la seua presència en tots els espais.

L’acord, que té una validesa de quatre anys, és fruit de la bona sintonia entre les dues entitats i la col·laboració que van engegar fa anys amb el propòsit comú de fomentar i defensar el valencià.

En aquest sentit, Bromera cedirà un percentatge dels beneficis obtinguts per la venda de llibres de text a l’associació sense ànim de lucre. Així doncs, els materials escolars de Bromera inclouran el segell d’Escola Valenciana, que, al seu torn, participarà en la difusió dels llibres. De fet, ambdues entitats es comprometen a col·laborar de manera coordinada en aquells projectes editorials o socials la finalitat dels quals comporte la difusió del valencià, com és el cas de les Trobades.