Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Les extraordinàries històries dels animals marins a l’Oceanogràfic

29 de Juny de 2021

L’alumnat de l’escola d’estiu de l’Oceanogràfic ha gaudit aquest dimarts 29 de juny amb la presentació de Les extraordinàries històries dels animals marins. L’editor de Bromera, Gonçal López-Pampló, ha sigut l’encarregat, junt amb Pepa Ferrando, responsable de l’àrea d’Educació de l’aquari, de mostrar el llibre als vora 40 xiquets i xiquetes que han assistit a l’acte.

Les extraordinàries històries dels animals marins és el tercer títol de Descobrint el món, la primera col·lecció de còmics de Bromera. Amb aquestes obres es busca apropar la divulgació científica, i més concretament del món natural, als lectors i lectores més joves, perquè aprenguen mentre gaudeixen d’una lectura divertida.



En la presentació del còmic, el contingut del qual té el vistiplau de l’Oceanogràfic, Ferrando i López-Pampló han apropat el món dels animals marins als xiquets i xiquetes, que han quedat meravellats tant amb el llibre com amb la sala on s’ha presentat. I és que quin entorn millor que la Sala Oval de l’aquari on l’alumnat ha pogut veure en directe els protagonistes del còmic que estaven descobrint.

La nota tècnica de l’acte l’ha posada Pepa Ferrando, que ha sigut l’encarregada de donar les informacions més concretes sobre el món marí al públic. Ferrando és llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat de València, i té 20 anys d’experiència en educació ambiental.

Entre altres coses, ha treballat com a docent en el Parc Natural de l’Albufera i actualment és la responsable de l’àrea d’interpretació del Projecte Xàbia que desenvolupa la Fundación de l’Oceanogràfic des del 2017. Es tracta d’un projecte pioner al País Valencià que relaciona la conservació del medi marí amb les activitats humanes des d’una perspectiva sostenible.




Fotos: Oceanogràfic