Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Els primers còmics de Bromera arriben a les llibreries

26 de Maig de 2021

Ja en llibreries la primera col·lecció de còmics de Bromera


Les extraordinàries històries dels Dinosaures i Les extraordinàries històries dels insectes són els dos primers títols de la col·lecció «Descobrint el món».

T'agraden els còmics? Eres una persona curiosa i t'agrada conéixer el món que t'envolta? Doncs tenim la col·lecció de llibres perfecta per a tu! Ja pots trobar a la teua llibreria de confiança els dos primers títols de «Descobrint el món» la primera col·lecció de còmics de l'editorial Bromera.
Amb Les extraordinàries històries dels Dinosaures i Les extraordinàries històries dels Insectes pots endinsar-te en la natura i aprendre molt mentre gaudeixes d'un bon còmic il·lustrat a tot color.



Què són els dinosaures? On habitàven? Com es van extingir? Per què?

Acompanya l’estrafolari paleontòleg Indini Jones i descobreix el costat divertit dels dinosaures. Les extraordinàries històries dels dinosaures és molt més que un simple còmic d’humor, amb acudits basats en les investigacions paleontològiques més recents!

Totes les facetes de la vida dels dinosaures: mode de vida, lluita, instint maternal, i també el misteri de la seua desaparició!

Vols saber més? Llig ací el primer fragment.



I els insectes? Què són? De quin tipus hi ha? Quines peculiaritats tenen?


Un còmic amb ales! Sabies que algunes abelles poden matar una vespa amb només batre les ales? Que els tèrmits es comuniquen colpejant les parets del termiter amb el cap? O que la larva de la formiga lleó atrapa les seues preses fent-les caure en una trampa diabòlica?

A mitjan camí entre l’humor i la veritat científica, descobreix els secrets d’un món fascinant: el dels insectes. Les extraordinàries històries dels insectes és un còmic per a aprendre i divertir-se.

Fes una ullada al primer fragment.

Insectes


Tot això i molt més ho pots descobrir en aquesta col·lecció, que pròximament creixerà amb Les extraordinàries històries dels animals marins.

dinosaures