Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Marian Díez Picó guanya el Premi Enric Valor de Novel·la amb 'Allò que imaginàvem que seria'

26 d'Abril de 2021

Marian Díez Picó ha guanyat el Premi Enric Valor de Novel·la amb Allò que imaginàvem que seria. L'obra narra les "absurdes" reflexions d'una dona que ronda els cinquanta anys i s'enfronta a una vida molt diferent de la que havia imaginat. Un argument que es complica, a més, amb un confinament sorpresa amb el qual ha d'aprendre a conviure.

Díez Picó, nascuda a Monòver, ha explicat que "el riure està garantit amb la història d'aquesta dona que afronta un dia a dia que no s'assembla absolutament res al que suposadament hauria d'haver sigut la seua vida en complir els cinquanta anys".

25 novel·les han participat en la XXVI edició d'aquests premis que ofereixen "als autors l'oportunitat de publicar els seus treballs, originals i inèdits i serveix a més per a estimular i difondre la creació d'obres literàries en valencià", ha explicat la presidenta de jurat, Julia Parra.

Marian Díez Picó, és monologuista, guionista i actriu. També és llicenciada en Sociologia en la Universitat d'Alacant i treballa a l'Ajuntament de Monòver com a responsable dels departaments de Cultura, Festes i Educació.