Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Les dones seguim fent història

22 de Febrer de 2021

Míriam Salvador

Valentes. Extraordinàries. Brillants. Pioneres. Ambicioses. Influents. Talentoses. Referents. Així són les protagonistes de Més dones valencianes que han fet història. Sandra Capsir i Maria Viu continuen en aquest llibre l’encomiable tasca que van iniciar amb Dones valencianes que han fet història i ens presenten ara una nova selecció d’una trentena de lluitadores que han trencat sostres de vidre i han deixat un llegat excepcional en la societat valenciana.



Aquest nou volum constitueix un viatge fascinant per la història escrita per dones que, fins ara, han estat oblidades. Carmelina Sánchez-Cutillas, Paula Bonet, Maria Cambrils, Empar Navarro i Rosa Serrano són algunes de les protagonistes d’aquest nou títol, que inclou científiques, artistes, periodistes, mestres, polítiques… Dones d’èpoques anteriors, però també actuals.



Els retrats plens de vida i passió de Naranjalidad, Eli M. Rufat, Raquel Carrero i Tres Voltes Rebel, així com la seua acurada edició, en tapa dura i a tot color, fan d’aquest àlbum una xicoteta joia. Unes il·lustracions amb personalitat pròpia de quatre professionals que, una vegada més, han mostrat amb els seus treballs artístics un ferm compromís en favor dels drets i les llibertats de les dones.