Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Empar i el teatre per educar en valors

18 de Novembre de 2019



Amb una lectura de teatre no només es practica la mateixa lectura, sinó també altres àmbits com l’expressió oral i corporal, la projecció de la veu, l’empatia o la reflexió crítica. Des de Bromera oferim una proposta molt interessant a través de la col·lecció Micalet Teatre, que és una de les més valorades pels docents perquè inclou un annex de propostes i consells vinculats a la pràctica teatral.


Aquest curs, la novetat més sonada és la tercera entrega de l’exitosa sèrie de Fani Grande, "Empar, la becadeta i el ‘patriarcat’”, on l’autora aprofita per a tractar temes com la igualtat, l’ecologisme o les xarxes socials.

El teatre posa a disposició de l’alumnat i professorat eines dinàmiques i fresques per tal d’abordar temes a l’ordre del dia com els proposats per l’escriptora Fani Grande. Des d’una lectura dramatitzada, passant per una crítica de la lectura a una representació de diverses escenes, el teatre posa l’espai per reflexionar a l’aula i per treballar diversos recursos comunicatius i expressius.

Llegeix ací un fragment de l'obra.