Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

'Germans!' i 'Les boles del drac' triomfen el primer cap de setmana de la Fira del Llibre

02 de Maig de 2018

 

Els àlbums il·lustrats de Rocio Bonilla –Germans!, De quin color són els besos?, La muntanya de llibres més alta del món i Max i els superherois– han sigut els llibres de Bromera més venuts aquest primer cap de setmana de la Fira del Llibre de València, juntament amb el llibre de no-ficció Les boles del drac, del periodista Vicent Marco i l’il·lustrador Raúl Salazar.

 

Altres novetats destacables han estat Acompanya’m en la nit, de Pepa Juan, obra guanyadora del XII Premi de Teatre Palanca i Roca, i L’infinit a les teues mans, d’Enric Senabre, que aposta per la responsabilitat i la informació quant a les noves tecnologies i els joves.

Si parlem de narrativa per a adults, han tingut molt bona acollida per part dels lectors El cas dels homes tatuats, de Manel Joan i Arinyó i Elvira Andrés, Premi Isabel de Villena de Narrativa «Ciutat de València», i Què saps de Vidal Palau?, de Vicent Borràs, Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, a més dels darrers títols de Pierre Lemaitre Vestit de núvia, Recursos inhumans i Tres dies i una vida.

Pròximes activitats

Encara tenim molts dies de fira per davant i, per tant, moltes activitats programades. El dijous 3 de maig de matí, Fina Masgrau i Lourdes Bellver signaran exemplars de la col·lecció «La rata Marieta» de Tàndem. De vesprada, la poesia serà la protagonista amb Josep Maria Balbastre, que signarà Iconòstasi, Premi València de Poesia Alfons el Magnànim, i Josep Manuel Vidal, amb Aquelles solituds d’on veníem, Premi de Poesia Festa d’Elx.

 

El 4 de maig arribarà el torn de tres reconeguts autors, Ramon Ramon, XIX Premi d’Assaig de la Mancomunitat de la Ribera Alta, el dramaturg Manuel Molins i Josep Ballester, XII Premi de Poesia Ibn Jafadja. Tots tres signaran les seues respectives obres La llum a l’atzucac, L’univers i A la intempèrie.

 

Durant el cap de setmana, serà protagonista el llibre infantil El pirata Pataxula i el tresor de Gamerús, d’Albert Bertomeu i Empar Bou. L’acte sobre aquest nou llibre-CD inclourà un concert a càrrec de l’autor i la presentació del joc de cartes del Pirata Pataxula, que es regala amb el llibre. Tindrà lloc a les 12 h, a l’Espai Obert. A banda, els joves lectors podran conéixer Joan Olivares, autor del llibre I tu, què fas contra el canvi climàtic?; Anna Ballester i el seu text teatral Per sis granets de magrana!; la jove autora Mariló Àlvarez, qui estarà a la Fira del Llibre signant la seua novetat La primera onada, i Raquel Míguez, amb Cornelia y el intruso del bosque, llibre editat per Algar.

 

El darrer diumenge de fira comptarà amb la presentació d’altres novetats infantils de Bromera. A partir de les 11 h, a la Sala Museu 2, Fani Grande i Josep Antoni Fluixà presentaran els seus respectius libres Empar i Jaume el Primet i Peter Pan i la desaparició del foc, mentre que Francesc Gisbert ens esgranarà els detalls de La vall encantada i Ximo Cerdà, XXII Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre, ens contarà el procés de creació dels personatges d’Un mocador de pirata. Presentarà l’acte la conductora del programa La caseta d’Aitana (À Punt Ràdio) i mestra d’infantil Aitana Ferrer.

 

A més, per la caseta de Bromera (86 i 87) trobarem Manel Joan i Arinyó i Elvira Andrés signant El cas dels homes tatuats;  Toni Mollà amb La llengua de la plaça. L’espai públic, el mercat i la política lingüística, i Joan Nave dedicant exemplars de Joanot. Després de l’èxit del primer cap de setmana, Vicent Marco i Raúl Salazar tornaran a signar Les boles del drac tant a la caseta de Bromera com a les d’altres llibreries, també a altres casetes trobarem autors i autores com Carles Cano i Fani Grande signant els seus títols: Ratolí a la selva tropical i Empar i Jaume el Primet.