Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Assisteix a la trobada virtual de les novetats literàries de tardor!

20 d'Octubre de 2020

Novetats literàries tardor Bromera

Assisteix a la trobada virtual de les novetats literàries de tardor!


Amb Marc Granell, el director literari de Bromera, Gonçal López-Pampló, i la directora de comunicació de l’editorial, Sandra Capsir


El nou poemari de Marc Granell i la nova novel·la de Jaume Benavente, guardonada amb l’Alfons el Magnànim, completen les principals novetats de l’editorial

El dimecres 21 d’octubre, a les 11.30 h, el canal de YouTube d’Edicions Bromera acollirà la trobada virtual de l’editorial per a presentar les novetats literàries més importants d’aquesta tardor. A l’acte hi assistiran el poeta Marc Granell -distingit recentment amb el Premi de les Lletres de la Generalitat Valenciana-, el director literari d’Edicions Bromera, Gonçal López-Pampló, i la directora de comunicació de l’editorial, Sandra Capsir.

Texto alternativo

La darrera novel·la de Carme Miquel protagonitza la tardor literària d’Edicions Bromera

Durant la trobada es parlarà de l'impacte de la crisi en el sector editorial i es presentaran les principals novetats literàries de cara a la tardor.

Entre elles cal destacar l’edició pòstuma de Benilluna, la darrera novel·la de Carme Miquel, que ens transporta de nou al món literari de l'autora, caracteritzat pel protagonisme femení, el vocabulari ric i profund i el compromís social i humanista. La novel·la es publicarà de manera simultània en paper i en e-book.

Marc Granell presentarà el seu poemari inèdit Cel de fang. En les seues pàgines trobem una literatura compromesa, que apel·la a les consciències i no defuig els conflictes socials. L’editorial editarà també Somnis de ValparaísoJaume Benavente, Premi València de Narrativa, on l’autor fa plaés per què és una de les veus més personals, constants i sòlides de la literatura actual

Texto alternativoTexto alternativo
El nou poemari de Marc Granell i la nova novel·la de Jaume Benavente, guardonada amb l’Alfons el Magnànim, completen les principals novetats de l’editorialEl segell publicarà també la resta de guardonats als Premis Alfons el Magnànim de narrativa i poesia en valencià: La taxidermista d’emocions, de Mariló Àlvarez, Premi València Nova de Narrativa; Rondalles i altres veritats, de Laia Fontana, Premi València Nova de Poesia; i Adonisíada i després, d'Ismael Carretero, Premi València de Poesia.

 

Cal recordar que fa unes setmanes l’editorial va editar també El mirall de les nostres penes, de Pierre Lemaitre. Aquesta obra tanca l’ambiciós tríptic literari sobre l’Europa d’entreguerres que l’autor va iniciar amb Ens veurem allà dalt (Premi Goncourt) i Els colors de l’incendi, publicats també a Bromera.

Texto alternativoTexto alternativoTexto alternativoTexto alternativo
 

 

CONVOCATÒRIA DE RODA DE PREMSA VIRTUAL

 

Acte: Presentació de les novetats de tardor de Bromera

Hi intervindran: el poeta Marc GranellGonçal López-Pampló, director literari de Bromera, i Sandra Capsir, directora de Comunicació

Dia: dimecres 21 d’octubre 

Hora: 11.30 hores

Lloc: canal de YouTube d’Edicions Bromera. A través d’aquest enllaç. Podràs fer les teues preguntes als comentaris del canal.