Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Celebrem el Dia del Llibre a casa!

22 d'Abril de 2020

Image

 

S'acosta el Dia del Llibre i, enguany, no podrem celebrar-lo tal com ens agradaria. Vivim moments durs i estranys, però també únics, en tots els sentits. Per això, està en les nostres mans optar per l'optimisme i apostar per seguir construint un futur en què no ens falten ni la cultura ni els llibres.

 

A Bromera, seguim esforçant-nos per a fer-vos arribar els nostres títols i per a celebrar el Dia del Llibre de la millor manera que ens ho permeten les circumstàncies. A totes aquelles persones que vulgueu regalar (o regalar-vos) lectures aquests dies, vos recordem que podeu fer-ho a través d'iniciatives com les de Libelista, la distribuïdora GEA o al nostre web. Aquells i aquelles que preferiu esperar fins que es normalitze la situació, podeu avançar les vostres comandes a través del projecte Llibreries obertes.

 

Esperem que aquestes lectures vos acompanyen i vos ajuden a passar aquesta complicada situació.

 

Ànim i cuideu-vos molt,

L'equip de Bromera.


LLIBRES PER A ADULTS

 
Image

 

 

La darrera novel·la d'Isabel-Clara Simó

 

Una obra sobre l’amor, el sexe, l’art, la cultura i, en definitiva, sobre les passions que mouen les persones. L’autora obri de bat a bat les portes del seu món literari i ens explica la vida d’una dona que evoca, amb ironia, un trajecte vital fet de retalls i pedaços.

 

 

Image
 

Una novel·la que aborda un episodi trist de la nostra història recent, el robatori de nadons, i una indagació sobre la identitat a través de la memòria històrica.

Image

Un joc metaliterari, dolç a estones i en altres moments d’una acidesa que ens fa estremir. L’obra, a més, funciona com a visibilitzador de la  malaltia mental.

Image
 

Un relat fosc i angoixant en forma de thriller històric que retrata els darrers dies de la Comuna de París. De l'autor de Gossos i llops.


INFANTIL 

Image

 

 

 Nou títol de Rocio Bonilla! 

 

Nico i el seu iaio Batiste van a pescar junts, comparteixen moments de lectura, parlen d’art, passegen en bicicleta i fan els deures de mates. Tot això quan no fugen de mil piranyes, clar!
Amb els iaios i les iaies, aprenem, ens divertim, ens emocionem i traspassem afectes i complicitats de generació en generació. Una mirada plena d’humor i tendresa sobre la relació entre nets i iaios.

Image


JUVENIL

Image

Una història d’intriga i misteri que gira al voltant d’un grup de científics disposats a posar fi a l’emergència climàtica i que ens recorda, en bona mesura, els temps que vivim ara mateix.

Image

Un llibre sobre sexualitat que s’endinsa en els territoris propers de la geografia més divertida i menys estudiada, la que abasta tota la pell i arriba més enllà del melic.

Image

Aquest llibre són molts llibres alhora. En la primera  part, Olívia fa front a l’assetjament
gràcies a un esport integrador com  el rugbi.  En la segona, trobem una sèrie de reflexions
per a Olívia.

#DIADELLLIBRE    #ENSLLEGIREMPROMPTE   #ELVALORDELSLLIBRES