Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La mirada de vidre, el llibre de Bromera més venut a la Fira del Llibre

06 de Maig de 2019

La mirada de vidre, d’Anna Moner,Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, ha sigut l’obra més venuda entre les novetats editorials de Bromera a la 54 Fira del Llibre de València. L’obra aborda la part més fosca de la naturalesa humana en un relat que barreja ocultisme i investigacions científiques poc ortodoxes en la Barcelona del segle XX. A més a més, l’autora, que va presentar el llibre a la Fira el passat 4 de maig, es va acostar als Jardins del Real el cap de setmana per trobar-se amb els seus lectors i lectores, que van poder emportar-se un exemplar signat. 

Centrant-nos en aquest darrer cap de setmana de Fira, també cal destacar entre les obres dirigides al públic adult violeta i el llop, de Mònica Richart, Premi València Nova Alfons el Magnànim, una novel·la tendra i alhora irònica que desplega un ventall de personatges inoblidables i carismàtics que han conquerit el cor dels lectors i lectores valencians. 

Quant a les obres destinades a un públic juvenil i infantil, sens dubte, Estic insuportable, i què?, de Vicent Sanhermelando, Premi Vila de Teulada de Narrativa Juvenil, va ser un dels títols més demanats a la caseta de Bromera aquests dos últims dies de Fira, juntament amb El xiquet que volia una falda escocesa, d’Adrián Novella, Premi de Teatre Infantil Escalante. Ambdós llibres, destinats a acostar als lectors problemàtiques actuals, van tindre molt bona acollida entre els joves. 

Els àlbums il·lustrats també van tindre un paper molt destacat aquest cap de setmana a la Fira del Llibre. D’una banda, el nou títol de Rocio Bonilla, T’avorreixes, Minimoni?, segona part del seu èxit De quin color són els besos?, va ser el llibre infantil més buscat a la caseta de Bromera.De l’altra, el nou poemari de Fina Girbés, Versos que canten i ballen, editat en format de llibre-CD amb il·lustracions de Pere Puig, va ser un dels preferits dels lectors més menuts, que van poder gaudir també del concert del Cor dels Menuts de Bonrepòs i Mirambell durant la presentació de l’obra diumenge de matí.

Per últim, si parlem d’altres segells del Grup Bromera, cal fer una menció especial a Nou illes al nord, l’última novel·la de Mònica Batet, publicada a Més Llibres, que es va presentar el diumenge dia 5 a la Fira,i també a l’àlbum il·lustrat Mamá, editat en castellà en Algar i que s’ha convertit en un dels regals més cobejats per a celebrar el Dia de la Mare.